posters

A3 | €129,95 
A4 | €79,95
A5 | €49,95 KLEUR + €20,00 ZWART POSTER FRAME BIJ A4 + €5,00 EXCL. VERZENDKOSTEN

Bekijk hier de posters van MaureenMuurtekening. Een poster is HET persoonlijke, allesomvattende en originele cadeau voor allerlei gelegenheden! Denk aan momenten als een housewarming, afscheid, verjaardag, jubileum, sterkte wens, bedankje, bruiloft, samenwonen, op reis, babyshower, verhuizing, moeder- of vaderdag of natuurlijk gewoon zomaar. Om je een idee te geven heb ik hierboven een aantal ideale momenten opgesomd. Jij geeft aan wat jij geïllustreerd wilt hebben op de poster en we maken er samen een heus ‘posterfeestje’ van! Hoe meer informatie, hoe voller de poster wordt. Maar soms kunnen simpele posters van MaureenMuurtekening ook erg aanspreken! Op zoek naar een iets goedkoper, maar toch ook een origineel geschenk? Kijk dan eens naar een persoonlijk kaartje. Of juist liever geïnspireerd raken voor een tof muurontwerp? Bekijk dan de pagina voor muurtekeningen.

S T A P 1
stuur jouw idee

Leuk dat je wilt bestellen! Via het formulier hieronder stuur je zo veel mogelijk persoonlijke details. Stuur ook gerust foto’s van de persoon, een huis of huisdieren mee.

S T A P 2
IK NEEM CONTACT OP

Ik reageer zo snel mogelijk op jouw bestelling en geef meteen aan wanneer jij de poster kunt verwachten. Vragen? Neem dan gerust vooraf contact met mij op.

S T A P  3
Levering

Na jouw feedbackmoment, ga ik de poster af maken en stuur ik je een laatste foto. Is de poster helemaal naar wens? Dan stuur ik je een betaalverzoek en gaat deze op de post.

POSTER bestellen?