About Me

Hi!

Ik ben Maureen, interieurillustrator en trotse eigenaresse van MaureenMuurtekening. Mijn passie en liefde voor tekenen begon al van jongs af aan. Vroeger was ik altijd al veel aan het tekenen & knutselen. Naast mijn (bij)baan in het verleden heb ik altijd in de avonduren kaartjes & posters blijven maken voor familie en vrienden. 

Na een tijdje werkzaam te zijn geweest op kantoor, was dat niet waar ik echt gelukkig van werd. Mensen blij maken met mijn illustraties en dat iemand die blijdschap weer door kan geven  in de vorm van een cadeau(tje), vind ik het allerleukste! Daarom dacht ik, waarom maak ik hier niet gewoon mijn eigen onderneming van? En hier ben je nu, mijn verhaal aan het lezen op mijn ‘about me’ pagina, op MaureenMuurtekening.nl! Dat vind ik helemaal leuk.

Ik zal mij dan ook iedere dag opnieuw voor de volle 100% inzetten om niet alleen familie & vrienden blij te kunnen maken, maar ook iedereen daarbuiten die met mij samenwerkt of bij mij besteld.

Naast de posters & kaartjes uit het verleden, maak ik dus ook muurtekeningen. Iedere muurtekening vertelt een (bedrijfs)verhaal, legt een (bedrijfs)proces uit of geeft een unieke en persoonlijke illustratie weer. 

Benieuwd naar welke muur jij bij jouw thuis of in het bedrijf van ‘MaureenMuurtekening’ wilt voorzien? Ik ga graag met een ontwerp voor je aan de slag en denk graag mee. Ook wanneer je nog twijfelt of nog niet precies weet hoe of wat.

Heb je een vraag voor mij? Aarzel dan zeker niet om contact met mij op te nemen. 
Dat vind ik alleen maar leuk!

Heel veel liefs en tot snel,

Maureen

Let’s connect