Kaartjes

€ 25,00
KLEUR + € 7
TEKST BINNENKANT + € 7 EXCL. VERZENDKOSTEN BIJ GROTERE AFNAME OF COMPLEX ONTWERP
MAAK IK EEN OP-MAAT-GEMAAKT VOORSTEL

Bekijk hier de kaartjes van MaureenMuurtekening. Een handgemaakt kaartje is HET persoonlijkste en origineelste kaartje voor allerlei gelegenheden! Denk aan momenten als een housewarming, een afscheid, verjaardagen, jubileum, sterkte, bedankje, bruiloft, samenwonen, op reis, babyshower, verhuizing, moeder– of vaderdag of zomaar. Om je een idee te geven heb ik hierboven een aantal ideale momenten opgesomd. Jij geeft aan wat jij geïllustreerd wilt hebben op het kaartje en we maken er samen een heus ‘kaartfeestje’ van! Voor de poster geldt, hoe meer informatie hoe voller de poster wordt. Voor het kaartje is een beperkt aantal informatie mogelijk, gezien de grootte. Wil je toch graag veel persoonlijke details terugzien in het ontwerp? Kijk dan naar de posters van MaureenMuurtekening. Liever geïnspireerd raken voor een tof muurontwerp? Bekijk dan de pagina voor muurtekeningen.

S T A P 1
stuur jouw idee

Leuk dat je wilt bestellen! Via het formulier hieronder stuur je zo veel mogelijk persoonlijke details. Stuur ook gerust foto’s van de persoon, een huis of huisdieren mee.

S T A P 2
IK NEEM CONTACT OP

Ik reageer zo snel mogelijk op jouw bestelling en geef meteen aan wanneer jij de kaart kunt verwachten. Vragen? Neem dan gerust vooraf contact met mij op.

S T A P  3
Levering

Na jouw feedbackmoment, ga ik de kaart af maken en stuur ik je een laatste foto. Is de kaart helemaal naar wens? Dan stuur ik je een betaalverzoek en gaat deze op de post.

KAARTJE bestellen?